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May 24, 2006

Dear Shri Radhakrishnan,


Please refer to your letter dated 10th May 2006 requesting clarification on applicability of para 5.1 of the Tariff Policy on Distribution Licensee setting up own generation.


Since there will be no “procurement” in such a case, provisions of para 5.1 of the Tariff Policy mandating procurement of power by distribution licensees through competitive route would not apply in case a distribution licensee itself sets up a generation station.


With regards,

Yours sincerely,

Sd/-

(Alok Kumar)

Shri S. Radhakrishnan

Managing Director

DPSC Limited

Centre for Excellence : Plot No. X 1,2 & 3

Block EP, Sector V,

Salt Lake City,

Kolkata – 700 091 


